Ny kniv

Ja jeg har heldigvis igen fået en ny kniv. Eller rettere en ny brugt kniv, som bare lige stod til salg til den rette pris. En superlækker lille sag med navnet Condor Nessmuk, som har et ret unikt design.
Dette vil ikke blive en anmeldelse, for jeg har som sådan ikke anvendt kniven endnu, da den er forholdsvis sløv. Og det er lidt pudsigt, men det skulle (efter sigende) være tilfældet med langt de fleste knive fra firmaet Condor, at de ofte ankommer ret sløve fra fabrikken, så man selv skal ligge lidt knofedt i kniven efter indkøb. Dette var dog ikke tilfældet, da jeg tidligere på året anskaffede mig en anden spritny Condor, som ankom hæderligt skarp.

Og jeg har netop ikke fået slebet denne lille nye sag endnu. Men når det er sagt, er der ingen tvivl om at det er endnu en kvalitetskniv. Condor laver og sælger rigtig flotte og brugbare knivværktøjer til en aldeles helt anden pris, end den vi ser på tilsvarende produkter fra f.eks. Skandinavien og Europa generelt. Condor laves i El Salvador, og måske derfor er deres priser i en anden klasse, end man ellers finder. Don’t know.

Jeg er helt vild med designet på de fleste knive fra Condor. De er flotte og ret simple, og så er de fleste håndtag lavet af mørk valnøddetræ, som både er lækkert og smukt.

Jeg vil klart anbefale alle der mangler en go’ kniv/dolk, at investere i en kniv fra Condor. Man kan ikke rigtig blive skuffet, og skulle det alligevel ske, har man ikke brugt alverdens mønt i anskaffelse. Jeg har i hvert fald ikke købt min sidste kniv fra Condor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *